Faculty Counselors Hamilton HS Instructional Technology Plan Professional Development Schedule Tech Support WASC Accreditation Room Reservations
Departments & Small Learning Communities English Learners Magnets Partnerships School for Advanced Studies/GATE Special Education Title 1
AP Courses College Information & Scholarships Testing Transcripts
The Goldman Library
Parent Center Attendance Policy Booster Club Emergency Information Forms Enrollment Important Announcements Meal Application Parent Involvement Policy Parent Handbook Weekly Messages WASC for parents
Academic Policy After School UCLA Programs Associated Student Body Attendance Athletics Bell & Block Schedule Calendar Career Readiness Communities in Schools (CIS) Comprehensive Student Support Federalist JK LIVIN Performances School Map School Policies Senior Class Student Store Summer School Yearbook Replacement ID Card Tech Support Work Permit Information
Contact Us Mission & Vision Governance Councils Video Gallery Visitor Parking Steps for Parents to link Their Child to Their Account

Bell & Block Schedule Locker

PPT, Word, Excel Viewers [Go]
Acrobat Reader [Go]

Bell Schedule

Alexander Hamilton High School (Bell Schedules)

 

REGULAR DAY

 

Block A

Block B

Block C

7:56-9:26 (90 min)

Period 1

Period 1

Period 3

9:26-9:46 (20 min)

Nutrition

9:46-9:52 (6 min)

Passing Period

9:52-11:22 (90 min)

Period 2

Period 2

Period 4

11:22-11:28 (6 min)

Passing Period

11:28-12:58 (90 min)

Period 3

Period 5

Period 5

12:58-1:28 (30 min)

Lunch

1:28-1:34 (6 min)

Passing Period

1:34-3:04 (90 min)

Period 4

Period 6

Period 6

3:04-3:10 (6 min)

Passing Period

3:10-4:20 (70 min)

Period 7

 

 

PROFESSIONAL DEVELOPMENT DAY

 

Block A

Block B

Block C

7:56-9:03 (67 min)

Period 1

Period 1

Period 3

9:03-9:23 (20 min)

Nutrition

9:23-9:29 (6 min)

Passing Period

9:29-10:36 (67 min)

Period 2

Period 2

Period 4

10:36-10:42 (6 min)

Passing Period

10:42-11:49 (67 min)

Period 3

Period 5

Period 5

11:49-12:19 (30 min)

Lunch

12:19-12:25 (6 min)

Passing Period

12:25-1:32 (67 min)

Period 4

Period 6

Period 6

Period 7 Does Not Meet

 

 

MINIMUM DAY

 

Block A

Block B

Block C

7:56-8:55 (59 min)

Period 1

Period 1

Period 3

8:55-9:01 (6 min)

Passing Period

9:01-10:00 (59 min)

Period 2

Period 2

Period 4

10:00-10:20 (20 min)

Nutrition

10:20-10:26 (6 min)

Passing Period

10:26-11:25 (59 min)

Period 3

Period 5

Period 5

11:25-11:31 (6 min)

Passing Period

11:31-12:30 (59 min)

Period 4

Period 6

Period 6

Period 7 Does Not Meet

 

 

SHORTENED DAY-PERIOD 7 FINAL

 

Block A

Block B

Block C

7:56-9:10 (74 min)

Period 1

Period 1

Period 3

9:10-9:16 (20 min)

Passing Period

9:16-10:30 (74 min)

Period 2

Period 2

Period 4

10:30-11:00 (30 min)

Lunch

11:00-11:06 (6 min)

Passing Period

11:06-12:20 (74 min)

Period 3

Period 5

Period 5

12:20-12:26 (6 min)

Passing Period

12:26-1:40 (74 min)

Period 4

Period 6

Period 6

1:40-1:46 (6 min)

Passing Period

1:46-4:20 (154 min)

Period 7 Final

 

 

FINALS SCHEDULE - #5 on Selector

 

Day 1

Day 2

Day 3

7:56-10:30 (154 min)

Period 1 Final

Period 3 Final

Period 2 Final

10:30-11:00 (30 min)

Nutrition/Brunch

11:00-11:06 (6 min)

Passing Period

11:06-1:40 (154 min)

Period 6 Final

Period 5 Final

Period 4 Final

Period 7 Does Not Meet

 

 

SUMMER SCHOOL SCHEDULE

Time

Class

8:30-11:00 (150 min)

Period 1

11:00-11:30 (30 min)

Brunch (5 minute bell @ 11:25)

11:30-2:00 (150 min)

Period 2

 

 

FIRST DAY OF SCHOOL (ALL CLASSES MEET)

 

Class

7:56-9:04 (68 min)

Period 1

9:04-9:10 (6 min)

Passing Period

9:10-10:06 (56 min)

Period 2

10:06-10:26 (20 min)

Nutrition

10:26-10:32 (6 min)

Passing Period

10:32-11:28 (56 min)

Period 3

11:28-11:34 (6 min)

Passing Period

11:34-12:30 (56 min)

Period 5

12:30-1:00 (30 min)

Lunch

1:00-1:06 (6 min)

Passing Period

1:06-2:02 (56 min)

Period 5

2:02-2:08 (6 min)

Passing Period

2:08-3:04 (56 min)

Period 6

Period 7 Does Not Meet